ŽNK Ljubljana

“Teamwork gives you the best opportunity to turn vision into reality.”

Kot slovenske športnice z največjimi nacionalnimi dosežki smo ozavestile vrednote, ki so potrebne, da ženski šport v Sloveniji dvignemo na višjo raven. Na podlagi vseh izkušenj in znanja smo oblikovale vrednote za katere menimo, da so nujno potrebne za dvig nivoja in uspešnosti v ženskem nogometu. To so tudi naše glavne VREDNOTE kluba.

SR(E)ČNOST.  V društvu z veseljem iz srca predajamo znanje in izkušnje in si prizadevamo, da ob tem ko  treniramo in vodimo uživamo in začutimo srečo ter zadovoljstvo. Verjamemo, da najboljše rezultate in največji uspeh lahko dosežemo le s srčnostjo in ljubeznijo do tega kar počnemo.

ENAKOVREDNOST/ENAKOPRAVNOST. Občutek enakovrednosti in enakopravnosti ter podpora iz strani družbe, skupnosti, navijačev v veliki meri pripomoreta, da se uvaljavljamo v športu in optimalno opravljamo svoje delo, skrbimo za razvoj nogometašic.

MEDSEBOJNI ODNOSI – v ekipnem športu so dobri medsebojni odnosi nujno potrebni za uspeh. S spoštovanjem, sprejemanjem, iskrenostjo in medsebojno pomočjo želimo gojiti iskrene in pristne medsebojne odnose znotraj društva ter s tem pozitivno vplivati tudi na odnose v sami družbi.

OSEBNA RAST/RAZVOJ. Za izražanje svojega maksimalni potenciala želimo uravnovesiti telo, um in dušo. Za dobre rezultate in uspeh zgledujemo po najboljših, ob tem se pa zavedamo drugačnosti med državami, ligami in ekipami. Iz tega razloga iščemo rešitve v okolju kjer delujemo in z ljudmi, ki so del društva in s katerimi sodelujemo

USPEH.  Doseganje vseh zgoraj naštetih vrednot je za nas največji uspeh. Da se v izobilju sr(e)čnosti počutimo enakovredne, da v dobrih medsebojnih odnosih skupaj rastemo, se učimo in razvijamo, da na naši skupni poti maksimalno uživamo in se veselimo skupnih zmag.

ŽNK LJUBJANA

NASLOV:
Gorazdova ulica 17,
1000 Ljubljana
Davčna številka: 15680584
Matična številka: 2699087000
TRR: SI56 6100 0002 6129 043

KONTAKT:

znk.ljubljana@gmail.com
040/238-879

040/629-554